Webhosting en/of domeinnaam opzeggen: Zo moet dat

gebasseerd op 0 reviews

Vanuit het klantensysteem > Webhosting > bekijk details, kunt u de details van uw hostingpakket bekijken. Middels de knop “Beheer Acties” kunt u opheffing aanvragen voor uw hostingpakket.

|

Indien er nog een domeinnaam gekoppeld is aan uw hostingpakket kunt u deze tevens opheffen aan het einde van de jaarlijkse termijn.

webhosting pakket opzeggen

Als je in je klanten account inlogt zie je twee opties staan in het linkermenu: Webhosting & Domeinnamen

Voor het opzeggen van een webhosting pakket doet u het volgende;

• Klik op ‘Mijn webhosting’ onder ‘Webhosting’
  • Vervolgens klik je op de 3 puntjes rechts en op ‘bekijk details’
  • Rechts onder ‘Acties’ kun je klikken op ‘Vraag opheffing aan’
  • Vervolgens vul je een reden in en selecteer je of je ook de domeinnaam wilt opzeggen en of je dit direct wilt of aan het einde van het contract. Klik nu op ‘vraag opheffing aan’.

U heeft zojuist succesvol uw webhosting pakket opgezegd!

Domeinnaam opzeggen

• Klik in het linker menu op ‘Mijn domeinnamen’ onder ‘Domeinnamen’.
  • Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen
  • Klik vervolgens recht onder ‘Beheren’ op ‘Automatische verlenging’
  • Klik op de schuiver om de automatische verlenging uit te zetten

U heeft zojuist succesvol uw domeinnaam opgezegd!

Over Mike van den Broek

Mike houdt zich dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten en de online marketing van Goedkope Webhoster. Daarnaast probeert hij regelmatig tijd vrij te maken om handige artikelen op de website te publiceren.