Let’s Encrypt SSL certificaat activeren: Zo doe je dat!

gebasseerd op 0 reviews

In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je het Let’s Encrypt SSL certificaat kunt activeren. Deze handleiding gaat er vanuit dat je al bent ingelogd in DirectAdmin en op het hoofdscherm bent.

|

Stap 1

Klik onder “Account Manager” op “SSL certificates”.

Stap 2

Selecteer op deze pagina ‘Get automatic certificate from ACME Provider’.

Stap 3

Selecteer onderin op welke domeinnamen en subdomeinen je het SSL certificaat geïnstalleerd wilt hebben (bijvoorbeeld voor de mail op mail.domeinnaam.ext, en als je subdomeinen hebt kan je op subdomein.domeinnaam.ext een SSL installeren.

Klik vervolgens onderaan op de “save” button.

Het SSL certificaat wordt nu geïnstalleerd. Je ziet na afloop een melding dat het SSL certificaat met succes is geïnstalleerd.

Over Mike van den Broek

Mike houdt zich dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten en de online marketing van Goedkope Webhoster. Daarnaast probeert hij regelmatig tijd vrij te maken om handige artikelen op de website te publiceren.