Hoe kan ik mijn EPP code opvragen?

gebasseerd op 0 reviews

Voor het verhuizen van sommige domeinnamen (.nl/.com/.info etc) heeft u een EPP code nodig. Dit is een authorisatiecode die u kunt opvragen bij uw huidige provider. Zonder deze code is het niet mogelijk om bepaalde domeinnamen te verhuizen naar Goedkopewebhoster.

|

Indien de huidige provider niet wil meewerken aan het verstrekken van de EPP code kunt u het volgende doen:

U dient hem schriftelijk te sommeren binnen 5 werkdagen u de code te verstrekken. U wijst hem er tevens op dat hij verplicht is u de code te verstrekken.

Mocht de provider niet reageren dan kunt u een kopie van uw ondertekende brief aan ons mailen samen met een kopie van uw legitimatie bewijs. Wij starten dan een escalatieprocedure bij de domeinregistrar om de EPP code alsnog te verkrijgen.

EPP-code voor wegverhuizen domeinnaam

Indien u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider kunt u in het klantensysteem uw EPP code opvragen, dat gaat als volgt:

Login in het klantensysteem en navigeer naar ‘Domeinnamen’ en vervolgens klik je op ‘Mijn Domeinnamen’.

mijn domeinnamen

Klik hier op de domeinnaam waarvan u de code wilt opvragen. Klik hier vervolgens in het linker menu op ‘verhuiscode aanvragen’

In de groene box zie je vervolgens jouw unieke EPP code.

Over Mike van den Broek

Mike houdt zich dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten en de online marketing van Goedkope Webhoster. Daarnaast probeert hij regelmatig tijd vrij te maken om handige artikelen op de website te publiceren.