E-mail instellen iPhone of iPad

gebasseerd op 0 reviews

Wij leggen je uit hoe je een e-mail adres kan instellen op jouw iPhone of iPad met dit eenvoudige stappenplan

|

Stap 1

Ga op je iPhone of iPad naar “instellingen” en vervolgens naar “Mail, Contacten, Agenda”. Klik daar op “Nieuwe account”.

Stap 2

Vul op het volgende scherm Naam, E-mail, wachtwoord en beschrijving van het e-mailadres in. Je kan evt. bij Naam en Beschrijving dezelfde omschrijving vermelden. Klik op volgende zodra je alle gegevens hebt ingevuld.

Stap 3

Op deze pagina kun je de overige gegevens van je e-mailadres instellen. Bij Host Today geldt dat zowel de inkomende als de uitgaande mailserver mail.domeinnaam.nl zijn. Hierbij is domeinnaam.nl natuurlijk je eigen domeinnaam.

Als gebruikersnaam vul je jouw e-mailadres in (in het voorbeeld info@schoonmakers.nl).

Klik op volgende.

Stap 4

Zodra je op volgende hebt geklikt zal je iPhone of iPad om identiteitscontrole vragen. Klik op “Ga door” om de mailconfiguratie af te ronden.

Over Mike van den Broek

Mike houdt zich dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten en de online marketing van Goedkope Webhoster. Daarnaast probeert hij regelmatig tijd vrij te maken om handige artikelen op de website te publiceren.