Ik wil een backup terug zetten, kan dat?

gebasseerd op 0 reviews

Absoluut! We maken gedurende de maand meerdere back-ups. Voor onze klanten met een onderhoudsabonnement doen we dit geheel kosteloos. Heb je geen onderhoudsabonnement? Sluit er een af (neem hiervoor contact met ons op) of betaal eenmalig €15 voor het terug plaatsen van een actuele back-up.

|

Let op: dit artikel is verouderd. Neem contact met ons op wanneer je een back-up terug wilt plaatsen. Wij zullen via ons nieuwe back-up systeem een back-up terugzetten.

Stuur ons een e-mail waarin je aangeeft wanneer het probleem ontstaan is en wij zoeken de beste back-up voor je op. Het kan voorkomen dat de meest recente backup niet de beste oplossing is omdat je bijvoorbeeld er pas na het weekend achter komt dat er een probleem is. In dat geval moet je er rekening mee houden dat je data van de afgelopen periode na de backup mist.

Zet zelf een back-up terug

We hebben een back-up manager ontwikkelt zodat u zelf eenvoudig een back-up terug kunt zetten.

Stap 1

Klik onder ‘Extra features’ op ‘Backup Manager’ om een back-up terug te zetten.

Stap 2

Selecteer in het dropdown menu de datum waarvan je de back-up wilt terugzetten.

Stap 3

Selecteer wat je wilt terugzetten. Je hebt de keus tussen website data, e-mails en database. Selecteer alle 3 als je alle 3 wilt terugzetten. Klik vervolgens op “Restore backup” om het proces te starten waarmee de back-up wordt teruggeplaatst.

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de back-up. U dient zelf ook regelmatig een back-up van uw website lokaal te bewaren.

Over Mike van den Broek

Mike houdt zich dagelijks bezig met de ondersteuning van klanten en de online marketing van Goedkope Webhoster. Daarnaast probeert hij regelmatig tijd vrij te maken om handige artikelen op de website te publiceren.

Lees meer

Laatste artikelen van Mike van den Broek

Windows 8 mail instellen: In 3 stappen!

Windows 8 mail instellen: In 3 stappen!

Mike van den Broek
DirectAdmin: PHP versie upgraden of downgraden

DirectAdmin: PHP versie upgraden of downgraden

Mike van den Broek
Inloggen FTP met FileZilla, zo moet dat!

Inloggen FTP met FileZilla, zo moet dat!

Mike van den Broek
0 reacties

Submit a comment